PILOŢII MAI AU DESFĂŞURAT MISIUNI UMANITARE ÎN LOCALITĂŢILE CU PROBLEME

0
230

smurd  gazeta de maine

Ca urmare a ordinului viceprim — ministrului și ministru interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, Inspectoratul General de Aviație al MAI a început misiunile de ajutorare și acordare de ajutor medical pentru locațiile unde au existat solicitări de intervenție aeriană.

Misiunea din Vrancea se derulează pentru a prelua șapte persoane care au nevoie urgentă de proceduri de dializă și pentru transportul unei gravide către spital.

De asemenea, un elicopter de tip MI-17 care transportă 3 persoane cu urgențe medicale din județul Buzău, a aterizat la ora 13.05 la patinoarul din municipiul Buzău, de unde victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate către unitățile spitalicești din județul Buzău.

Un elicopter SMURD — primul care a decolat în această dimineață — dotat cu aparatură medicală și echipaj medical de specialitate se pregătește să decoleze către localitatea Coșota din județul Buzău pentru a transporta o femeie de 54 de ani cu hemoragie abdominală. După încheierea acestei misiuni, elicopterul se va deplasa către localitatea Robeasca din județul Buzău pentru a prelua o femeie de 63 de ani cu fractură femurală.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.