PETRU LUHAN: LIDERII PSD SUNT CAMPIONI DOAR LA CHEFURI ŞI LA MINCIUNI!

0
214

petru_luhan_e214b42aff

Europarlamentarul Petru Luhan: Liderii PSD sunt campioni doar la chefuri și la minciuni! Corina Crețu minte că PDL nu a făcut nimic pentru drepturile românilor din UE

Eurodeputatul Petru Luhan respinge categoric acuzațiile reprezentantei PSD în Parlamentul European, Corina Crețu, referitoare la ,,tăcerea complice” și ,,lipsa de reacție” a PDL în problema drepturilor românilor din UE. ,,În primul rând, trebuie spus că atacurile împotriva românilor din Marea Britanie și din alte state europene au explodat în timpul guvernării USL, iar reacțiile diplomației de la București au fost fie inexistente, fie insesizabile”, a declarat Petru Luhan. ,,În al doilea rând, îi reamintesc doamnei Crețu, fiindcă opinia publică știe deja, câteva dintre inițiativele pe care le-am avut în această privință:

1.Petiția STOP discriminării românilor din Marea Britanie. 2. Scrisoare către Comisia Europeană în care ceream atenționarea autorităților britanice în vederea respectării drepturilor românilor la muncă și liberă circulație. 3. Întâlniri cu comunitățile de muncitori și studenți români din Londra și solidarizarea cu mișcările lor de protest. 4. Scrisoare deschisă către politicienii și ziariștii britanici cărora le-am cerut să-și ceară scuze pentru dezinformările privind ‘valul masiv’ de imigranți români care au urma să sosească în Marea Britanie de la 1 ianuarie 2014. 5. Interviuri acordate publicațiilor britanice Daily Express și The Times, precum și postului BBC, în care combăteam discriminarea la adresa românilor”.

 De asemenea, Petru Luhan atrage atenția că delegația PDL din Parlamentul European, membră în grupul Partidului Popular European (PPE), a inițiat o dezbatere în plen la Strasbourg, prin care a adus în discuție problema drepturilor românilor în Uniunea Europeană. ,,Doamnei Crețu, care a lipsit de la această dezbatere, i-au scăpat probabil inițiativele noastre. Lucru de înțeles dacă ne gândim că dumneaei este în ultima vreme mai prezentă în țară, pentru a participa la chefuri de partid”, a mai declarat Petru Luhan.

Potrivit presei, Corina Crețu s-a numărat printre invitații unei petreceri organizate luni seara, la câteva ore după tragedia aviatică din Munții Apuseni, petrecere la care au mai participat premierul Victor Ponta, soția acestuia, europarlamentarul Daciana Sârbu, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, și el europarlamentar, și alți lideri ai partidului. Vineri seara, în ziua înmormântării pilotului decedat, Corina Crețu și Daciana Sârbu (Ponta), împreună cu europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, au luat parte la o altă sindrofie, în Cluj, alături de 1.200 de membri ai partidului, iar sâmbătă s-au aflat, pentru același motiv, la Satu Mare.

,,În concluzie, liderii PSD sunt campioni doar la chefuri și la minciuni!”, a adăugat Petru Luhan.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.