Pensionarii din Tâgu-Jiu, beneficiază de ,,facilităţi” la Săcelu

0
230

În cadul unei conferinţe de presă susţinută ieri la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Teodora Ciobanu, directoare Direcţiei de Protecţie Socială din cadrul primăriei, a vorbit despre un program de sprijin acordat bătrânilor, membrii ai Cluburilor Vârstei a III-a.

 

Directoare de la Protecţia Socială din Târgu-Jiu a precizat că în jur de 120 de pensionari din municipiu vor beneficia de tratament specializat la Băile Săcelu. În cursul lunii iulie, primăria din Târgu-Jiu va veni în sprijinul bătrânilor pentru a le facilita o serie de ,,reduceri de vacanţă” în Săcelu.

Pesionarii, membrii ai Cluburilor Vârstei a III-a, vor beneficia de transport gratuit la Săcelu, dus-întors şi de o reducere a tarifelor de intrare la bazinele balneoclimaterice şi plajele staţiunii, de la 7 la 3 lei. Celelalte costuri, de cazare şi masă vor fi suportate de pensionari, din propriul buzunar.

Pensionarii, au fost îmărţiţi în trei tranşe a câte 40 de personae, iar săptămâna viitoare, ultima tranşe va pleca la Săcelu pentru a beneficia de sprijinul acordat de primăria din Târgu-Jiu.

 

(A.P)

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.