Pe tradatorul din PSD îl paste excluderea

0
221

 

Pe trădătorul din PSD îl paşte excluderea

Deşi a evitat să pronunţe un nume, Victor Ponta a recunoscut publică că există o problemă în PSD, ştiindu-se despre o persoană care ar fi negociat funcţia de premier. Mircea Geoană este cel suspectat. Ponta a evitat să spună la cine se referă, dar a precizat că respectivul va fi exclus din partid.

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, că “este o problemă în PSD”, că o persoană a negociat funcţia de prim-ministru, motiv pentru care respectivul riscă acum excluderea. Presa centrală susţine pe surse că este vorba de Mircea Geoană, ceea ce Ponta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat. “Ştiu că acea persoană a contactat mai mulţi parlamentari încă din perioada campaniei electorale, pentru a vedea ce susţinere are”, a spus Ponta.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că deţine informaţii că şeful statului ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune poziţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat, menţionând că i s-ar fi confirmat acest lucru din “expresia” persoanei respective. Mircea Geoană susţine că ambiţia lui este să nominalizeze prim-miniştri, nu să fie nominalizat şi că doar forul de conducere al PSD poate nominaliza premierul. El a spus că roagă insistent ca zvonurile privind “aşa-zise” negocieri care ar exista pentru ca el să fie desemnat premier să înceteze. Geoană a mai menţionat că nominalizarea premierului trebuie să fie făcută de partidul sau alianţa care au câştigat alegerile, în speţă PSD şi USL.

Carmina WEBER

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.