Patronii a 16 ştranduri şi piscine, amendaţi de OPC

0
223

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Gorj au efectuat pe parcursul lunii iulie o serie de acţiuni de control ce au vizat respectarea prevederilor legale la prestarea serviciilor în incinta ştrandurilor, piscinelor şi a bazinelor de înot. Cu acest prilej au fost verificaţi 23 de agenţi economici, la 16 dintre aceştia fiind constatate nereguli şi aplicate sancţiuni în valoare de 12.500 de lei,  restul de şapte fiind doar avertizaţi.

Comisarii CJPC au descoperit că unităţile de agrement nu respectau o serie de prevederi aflate în vigoare. La majoritatea locaţiilor, tarifele pentru servicii nu erau afişate, adâncimea apei nu era marcată într-un mod corespunzător şi vizibil, produsele supuse comercializării nu erau etichetate corespunzător, iar afişele privind fumatul în spaţiul public lipseau.

Gorjenii care vor să folosească piscine, ştranduri, bazine de înot sau alte zone de îmbăiere publică trebuie să acorde atenţie maximă la informaţiile cu privire la afişarea vizibilă a tarifelor serviciilor de care doresc să beneficieze şi emiterea chitanţelor pentru contravaloarea acestora.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.