Parcul Central Târgu-Jiu, refugiu pe caniculă

0
192

Pentru a scăpa de gradele ridicate din termometre, târgujienii au evadat ieri în parcuri. Telefoanele Serviciului Judeţean de Ambulanţă nu au fost încinse, până la orele prânzului, de nici un gorjean care să solicite asistenţă medicală de specialitate din cauza temperaturilor ridicate.

Mai pe la umbră, mai la o terasă, ori la magazinul de la colţu’ străzii, în căutarea unui loc sau produs răcoros, cetăţenii municipiului Târgu-Jiu au fentat cele peste 35 de grade Celsius indicate în termometre.

Deşi căldură mare, oamenii au ieşit din casă, fie de nevoie, fie pentru ,,a căsca ochii”, aleile Parcului Municipal fiind aproape pline de oameni în căutarea unei oaze de răcoare. Pasionaţii de table, şah şi rummy s-au aşezat la umbră, la mesele de joc, şi nici că le-a păsat de temperatura de afară.

La răcoarea artezienelor

Nici în zona centrală nu vedeai o bancă liberă la umbră, oameni de toate vârstele, bătrâni, tineri, părinţi, alături de micuţii lor fiind în căutarea unui loc cât mai ferit de razele soarelui.

Astăzi, mercurul va urca şi mai mult în termometre spre disperarea persoanelor care sunt nevoite să efectueze activităţi în aer liber.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.