PSD GORJ ÎN IMPAS: PARTIDUL RĂMÂNE FĂRĂ CANDIDAŢI LA LOCALE

0
441

PSD Gorj caută soluţii disperate pentru  viitorii candidaţi la alegerile locale. Ultimul scenariu este ca primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, să candideze la Consiliul Judeţean, deoarece sunt şanse mari ca Ion Călinoiu, să fie declarat incompatibil şi să nu mai poată candida.

PSD Gorj, vrea astfel, ca la primăria Târgu Jiu să îl pună candidat pe actualul viceprimar, Aurel Popescu, iar la Consiliul Judeţean să candideze Florin Cârciumaru. Ion Călinoiu, în cazul în care nu va fi declarat incompatibil, ar vrea sa candideze la Senat.

Dragnea decide

Planul social democraţilor de la Gorj, trebuie însă aprobat de Liviu Dragnea. Spătămâna viitoare Ion Călinoiu, împreună cu Florin Cârciumaru şi Gheorghe Milosteanu vor merge la discuţii cu acesta. Surse din PSD spun că Dragnea nu i- ar mai vrea candidaţi şi vor să lămurească acest lucru.

Primarul din Motru nu candidează

primaria-motru

Se pare că Liviu Dragnea nu îi susţine să candideze pe Florin Cârciumaru şi Dorin Hanu, primarul de la Motru, deoarece au dosare penale. Primarul din Motru a anunţat deja că nu va mai candida, deşi deocamdată nu se ştie de vreun dosar penal pe numele lui. PSD se află în situaţia în care pierd doi candidaţi de municipii care câştigau alegerile, respectiv la Motru şi Târgu Jiu.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.