PANDURII HOTĂRÂŢI SĂ AJUNGĂ ÎN TOP

0
492

Acţionarii clubului târgujian împreună cu Edward Iordănescu, antrenorul echipei şi Narcis Răducan preşedintele clubului sunt determinaţi ca în acest retur de campionat să facă performanţă, iar la finalul sezonului competiţional să se situeze cât mai sus în clasamentul Ligii I.
Staff-ul echipei doreşete să facă un număr limitat de transferuri, în această fereastră competiţională, dar unele calitative, importantă fiind performanţa jucătorilor în detrimentul unui număr mare de jucători a căror performaţe pe teren pot fi limitate.
„Dorinţa lui Edi este să încercăm pe cât posibil, să luăm jucători care au evoluat în prima ligă, nu neapărat în ultimul an, jucători care deja ştiu ce înseamnă fotbalul din Liga I. Sigur, dacă nu găsim vom încerca şi vom risca şi cu jucători care nu au jucat încă în România. Dar este foarte scurtă perioada de adaptare, sezonul va fi relativ scurt, doar trei luni, şi atunci ar fi un perfect dacă am elimina gradul acesta de risc care apare când vine un jucător din afara ţării”, a precizat Narcis Răducan.

Discuţii neconcretizate privind plecarea unor judcători

Totodată Narcis Răducan a precizat că au existat discuţii referitoare la plecarea unor jucători din echipă, însă clubul doreşte ca pentru moment să-şi conserve lotul şi să nu renunţe la jucătorii care au confirmat.
„Avem discuţii şi să vindem dar am încercat să le ţinem deoparte până acum, pentru că ne-am propus, împreună cu acţionarii clubului, să facem performanţă şi să ne situăm cât mai sus în clasament. În condiţiile în care dăm drumul la unu sau doi jucători, dintre cei mai buni, ne diminuăm aceste şanse. Săpunaru îşi doreşte foarte mult să facă performanţă anul acesta la noi la Pandurii şi să joace până în vară când termină contractul, există şi perspectiva de a merge la un campionat european şi atunci are nevoie ca în ultimele luni până la Campionatul European să se antreneze şi să joace în mediul în care s-a simţit bine. Şi el intră în categoria jucătorilor care au dus greul de când a venit la echipă şi acest lucru s-a văzut clar. Hora este probabil cel mai curtat jucător de la noi, dar aşa cum am spus, după discuţia pe care am avut-o cu acţionariatul clubului şi cu staff-ul tehnic, a rezultat ideea de a încerca să ne clasăm cât mai sus la finalul sezonului. În condiţiile în care ai da golgheterul echipei şi cel mai bun pasator ar fi greu să păstrezi ritmul. De aceea, pe cât posibil, încercăm să ignorăm ofertele care vin”, a mai spus preşedintele clubului târgujian.

Cantonament de vis pentru ,,panduri”, la Chiclana de la Frontera, în Spania

Echipa Pandurii va efectua pregătirea de iarnă din Spania, începând de azi, 14 ianuarie a.c., stagiul de pregătire urmând să se încheie la sfârşitul acestei luni.
,,Locaţia aleasă pentru cantonamentul de iarnă este sudul regiunii Cadiz, la Chiclana de la Frontera, echipa urmând să fie cantonată la hotelul Hipotels Barrosa Park iar antrenamentele fiind programate pe unul din terenurile din localitate”, se arată într-un comunicat de pe site+ul echpei.

Meciuri cu Sparta Praga şi Dinamo Moscova

În Spania au fost anunţate de către conducerea echipei Pandurii Târgu-Jiu, patru meciuri de pregătire cu echipe extrem de competitive din Europa.
Este vorba de Karlsruher SC, Munchen 1860, Sparta Praga şi Dinamo Moscova, datele în care se vor disputa aceste meciuri fiind 21, 23, 27 şi 30 ianuarie.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.