Olguţa Vasilescu depune plângere la CSM împotriva judecătorului care a decis ca Universitatea lui Mititelu să joace pe stadionul ,,Ion Oblemenco”

0
383

olguta v

Edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că va depune plângere la CSM împotriva judecătorului de la Judecătoria Craiova care a admis cererea de încuviinţare a executării silite a deciziei Tribunalului Dolj prin care a decis că Fotbal Club Universitatea Craiova SA poate continua să joace pe Stadionul ‘Ion Oblemenco’ din Craiova

,,Cu alte cuvinte, această ordonanţă putea să fie opozabilă eventual municipalităţii, în niciun caz Ministerului Tineretului şi Spotului. Din cauza asta, executorul de ieri nu a putut să facă executarea, pentru că şi-a dat seama că nu sunt îndeplinite toate condiţiile legale. Şi este, atenţie, executorul ales de Mititelu, nu de municipalitate. O altă chestiune foarte importantă este că nu se poate face executare în proprietatea publică a statului. Nu în România, nu în UE, dar uite că se poate la Craiova. Există totuşi un judecător în Craiova care a hotărât că se poate, deşi e imposibil aşa ceva! Vom face plângere la CSM împotriva acestui judecător. Hartman Tiberiu, judecătorul care i-a dat câştig de cauză lui Mititelu, înţeleg că joacă fotbal săptămânal cu adjunctul lui Napoli’, a spus Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

ion oblm

Olguţa Vasilescu a mai declarat că va mai depune plângere şi pentru fals, uz de fals şi evaziune fiscală în speţa patronului FC Universitatea Craiova, care pretinde că are acte că a investit bani în complexul “Ion Oblemenco”, deşi firma care ar fi făcut lucrările este o firmă din Israel care în realitate nici nu există.

,,Domnul Adrian Mititelu nu mai avea contract (n.red.: pentru Stadionul ‘Ion Oblemenco’) cu Primăria din anul 2010, iar din 2008 nu a mai achitat nici o sumă de bani cu titlu de redevenţă, taxă sau impozit ori plată a utilităţilor. În 2011, municipalitatea a cerut instanţei să dispună evacuarea FC Universitatea Craiova din incinta stadionului pentru neplata datoriilor de redevenţă şi utilităţi. Din acel an, stadionul a fost, practic, abandonat şi aţi văzut cu toţii cum l-am preluat în 2013, pentru că aţi fost acolo, aţi filmat şi fotografiat. Ca să împiedice evacuarea cerută de primărie în 2011, Mititelu a solicitat prin instanţă despăgubiri de 3.000.000 de euro, reprezentând plata unor modernizări pe care pretinde că le-a făcut. Acest proces ar fi trebuit să se finalizeze până astăzi, de fapt ar fi trebuit să se finalizeze imediat. Asta pentru că ar fi trebuit să se ia în considerare că, prin contract, Adrian Mititelu se angajase că, dacă vor fi făcute modernizări la acest stadion, costul nu va fi decontat de municipalitate’, a explicat L.O. Vasilescu.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.