Oamenii lui Georgel Enescu pe urmele hoţilor de lemne

0
443

În după-amiaza zilei de 7 septembrie 2013, orele 15:20, Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina a fost sesizată de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Hurezani cu privire la faptul că în noaptea de 12/13.08.2013, persoane necunoscute au tăiat fără drept  şi sustras persoane necunoscute au tăiat şi sustras din fondul forestier naţional pe care îl administrează, din comuna Cruşeţ, un număr de şase arbori de esenţă cer şi gârniţă cu circumferinţe la cioată cuprinse între 22 şi 58 cm.

Poliţiştii s-au deplasat la locul sesizării pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Urmare a investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat doi suspecţi ai infracţiunilor de tăiere şi furt de material lemnos, ambii din comuna Cruşeţ.

Cantitatea de material lemnos identificată şi recuperată a fost ridicată în vederea confiscării şi lăsată în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Hurezani.

lemne

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 108 şi art. 110 din Legea nr.46/2008. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

A.B.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.