O FI CRIMĂ PASIONALĂ? EXECUŢIE MAFIOTĂ ? RĂZBUNARE DIN DRAGOSTE?… O FI? …..SAU POATE ESTE!

0
237

 

 

   Primii, la faţa locului, poliţiştii din Gorj

   Un bărbat din satul Meriş, judeţul Mehedinţi, a anuţat la 112  că în zona ,,lacuri”  a găsit un autoturism ars în care se află un cadavru carbonizat. Primii poliţişti sosiţi la faţa locului au fost cei din Motru, care împreună cu comandantul lor au asigurat ,,locul faptei”, până au sosit echipele de cercetare de la I.P.J. Mehedinţi şi Gorj.

,,…azi- noapte, in jurul orei 1,00 am vazut un foc in zona ,,Lacuri”, dar am crezut că  e vreun pescar  care a dat foc la anvelope. Abia astăzi când am ajuns în zona am vazut despre ce este vorba si am sesizat autoritatile. Am vazut maşina luată foc aici şi am anuntat 112. Am vazut si azi-noapte când ardea, dar oamenii vin aici la pescuit şi mai  dau foc la cauciucuri pe timp de nopate ca să nu-l mănânce ţântarii”, a povestit barbatul care a descoperit autoturismul.

                   ,, Două în loc de unul “

       În  autoturismul Hyundai Coupe,cu numere de Bulgaria, înmatriculat în Vidin, ars în totalitate se putea vedea , pe bancheta din spate, trupul carbonizat al unei personae, însă uimirea anchetatorilor a venit în momentul în care şeful Poliţiei oraş  Strehaia, a observat un alt cadavru carbonizat în  portbagaj, presupunând că este al unei femei.

     La apelul 112 în dispecerat s-a primit un telefon în jurul orei 11,00, prin care un cetăţean a sesizat faptul că în zona Lacurilor, satul Meriş, a fost descoperit un autoturism incendiat. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare coordonată de adjunctul şefului inspectoratului. Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat aici.Cele două cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.     

         După ore bune de agitaţie, la faţa locului a venit şi procurorul Fănică Cercel care a declarat jurnmaliştilor aflaţi ,, la pândă” că : ,,… se disting coloanele vertebrale, o parte din membrele superioare şi inferioare, două cranii, restul s-a făcut scrum. Sunt luate în calcul toate variantele. S-ar putea să identificăm posesorul maşinii din România care ar putea fi una dintre victime”,

                         Presupuneri

           Anchetatorii, în timpul cercetărilor, au presupus că una , dintre persoanele  din autoturism  carbonizate, este un tânăr din Filiaşi, judeţul Dolj, care ar fi plecat la o întâlnire cu o fată din Turceni, judeţul Gorj, crezându-se deasemenea că trupul din portbagaj ar fi al acestei tinere.

            Cred că şi astăzi cercetările sunt continuate. Sunt multe semne de întrebare care asteaptă răspunsuri de lămurire: O fi crimă pasională? Execuţie mafiotă ?   Răzbunare din dragoste?… O fi? …..Sau poate este!

                       Alexandru PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.