Nu este bine HERR Președinte

0
475

Începem un an nou, un an al speranțelor dar și al opțiunilor politice locale și naționale.Auspiciile sub care pășim în noul an, considerând data de 14 ianuarie o zi a începuturilor pentru românii de toate credințele nu mai aduce optimismul de altă dată.
Motivele sunt simple : marea majoritate a românilor sunt săraci, neajutorați, bolnavi și mai presus de orice și-au pierdut încrederea în cei pe care i-am ales să ne conducă.

HERR Președinte, vă reamintim că sunteți alesul a 33% din românii cu drept de vot din toată lumea.Vă reamintesc că indiferent de etnia și cetățenia dumneavoastră sunteți obligat de Constituție să-i reprezentați cu credință!
Ceilalți 66% au acceptat alegerea dumneavoastră în fruntea țării și nu o contestă, însă cu toate acestea dumneavoastră vreți să ne demonstrați că sunteți arian.
Nu vă place alegerea noastră politică, în consecință, anulând opțiunile electorale ați instalat un guvern nepolitic.Seamăna a dictatură….nu?!
Atunci să facem numiri, să nu mai facem alegeri, să desfințăm Parlamentul….o fi mai bine așa.
Nu vă plac sărbătorile cu noi și le faceți mereu afară din țară.Vreau să publicați notele de plată a sejururilor, sursa de finanțare, că dacă e vorba de bani publici este totuși o problemă.Cum probleme sunt și luxurile pretinse de dumneavoastră un pic de modestie nu ar strica, atunci când majoritatea românilor trăiesc la limita subzistenței.
Nu ați vrut să dați ochii cu justiția după ce ați contestat public sentința definitivă a acesteia, incompatibilă cu pretențiile și interesele dumneavoastră.
Ce să mai zic.Simt că mă trăznește un blestem de Luceafăr, fiindcă nu-i așa, geniile acestea : Eminescu, Brâncuși, Enescu sunt prea românești și sfidează metodologia orei de fizică dar mai ales profitabilitatea meditațiilor cvasievaționiste(adică nedeclarate) la acest obiect.În rest ce să vă spun…
Încep sărbătorile lupilor, taman pe 16 ianuarie, sărbători cu sorginte dacică.Dacă nu știți despre rădăcinile noastre dacice, mergeți în țară la ULPIA TRAIANA SARMISEGETUZA și vedeți de ce se încearcă mereu să ni se confiște istoria.
Sănătate HERR Președinte și Dumnezeu să vă lumineze să înțelegeți și să păstoriți Neamul Românesc, sub semnul rugăciunii – DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.