Noi străzi în Municipiul Târgu-Jiu

0
1507

Noi străzi în Municipiul Târgu-Jiu

Şapte noi străzi apar în municipiul Târgu-Jiu. Denumirile de străzi s-au stabilit în baza legii 48/2003 pentru aprobarea Ordonanţei nr.63/2002 privind atribuirea sau schimbarea de denumiri. Consilierii locali au aprobat noile denumiri de străzi, în şedinţa din data de 17 decembrie.

Tendinţa multor locuitori de migrare din zonele centrale înspre periferie din dorinţa de îmbunătăţire a condiţiilor de viaţă a dus la apariţia de noi imobile. Pentru că o importanţă majoră în amenajarea urbanistică o are reţeaua stradală existentă şi cea viitoare, în Târgu-Jiu apar noi denumiri de străzi. Este vorba despre şapte străzi: Strada Prieteniei – artera de circulaţie în lungime de aproximativ 500 metri liniari, fiind mărginită de Aleea Mehedinţi la Nord şi la Sud de DE 13; Strada Speranţei – artera de criculaşie în lungime de aproximativ 275 metri liniari, fiind mărginită de Aleea Mehedinţi la Vest şi se înfundă la Est; Strada Dr. Dumitru Butulescu – artera de circulaţie în lungime de aproximativ 300 metri liniari, mărginită la Veste de localitatea componentă Slobozia şi se înfundă la est; Strada Armoniei – artera de circulaţie în lungime de aproximativ 850 metri liniari, mărginită la Sud de Str. Loc. Comp. Drăgoieni şi la Nord se înfundă (Unitatea Militară); Strada Perlei – artera de circulaţie în lungime de aproximativ 450 metri liniari, mărginită la Nord de Calea Bucureşti şi la Sud de Aleea Sfântul Dumitru; Aleea Târgului – artera de circulaţie în lungime de 375 metri liniari, mărginită la Sud de Calea Bucureşti şi la Nord de Târgul Săptămânal; Strada Albăstrelelor –  artera de circulaţie în lungime de aproximativ 400 metri liniari, mărginităla Sud de Strada Ursaţi şila Nord se înfundă.

Mai trebuie spus că a fost supusă aprobării consilierilor locali şi modificarea limitei străzii termocentralei, respectiv din incinta CET în DN 66.

 

 

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.