MIRCEA GEOANĂ: ,,ROMÂNIA ARE NEVOIE DE STABILITATE ŞI DE O MAJORITATE COERENTĂ”

0
274

mircea-geoana

,,România nu-și permite să irosească șansa relansării economice prin scandaluri politice interminabile întreținute de la vârful unor instituții fundamentale ale statului și, mai grav, din interiorul majorității parlamentare. România are nevoie de stabilitate și de o majoritate parlamentară coerentă. Sunt elemente esențiale pentru a permite Guvernului și instituțiilor statului să lucreze în folosul populației.

Altfel, impresia unei guvernări cu o majoritate de 70% în Parlament, dar care, în momentele esențiale, pare una de sub 50%, în funcție de cum cad cărțile electorale ale zilei — așa cum a fost în cazul adoptării unor acte normative care pot aduce investiții și locuri de muncă românilor, de exemplu legea minelor pentru exploatarea resurselor naturale ale țării — face imposibile deciziile adevărate, așteptate de populație, precum creșterea pensiilor, crearea de locuri de muncă bine plătite sau atragerea de investiții străine.

În aceste condiții, orice acțiune care asigură o majoritate parlamentară coerentă pentru asigurarea stabilității și sprijinirea politicilor guvernamentate bune pentru populație este benefic”, a declarat Mircea Geoană.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.