MIRCEA GEOANĂ: ALEGERILE EUROPENE VOR FI UN TEST AL ADEVĂRULUI

0
229

mircea-geoana

,,Propunerea PNL, formală sau nu, privind candidatura pe liste comune cu PSD la alegerile europene nu are cum să fie nici serioasă și nici credibilă. În primul rând, Parlamentul European este structurat pe grupuri parlamentare ce țin de ideologiile fiecărui partid. Așa este peste tot în Europa, iar România nu poate fi o struțo-cămilă în fața partenerilor europeni.

În al doilea rând, alegerile europene vor reprezenta un test al adevărului. Și pentru PNL e bine să vadă cât valorează pe picioare proprii și cât de mult din faimoasa paritate se confirmă prin vot popular. Nu trebuie să le fie frică să meargă în fața cetățenilor și să fie judecați pentru ceea ce au făcut sau nu pentru oameni, așa cum vom face cu toții.

În al treilea rând, e bine ca PNL să renunțe la acest joc de-a alba-neagra. Nu poți să te opui fiecărui proiect propus de Guvern, deși ești la fel de implicat în luarea deciziilor, și apoi să-i ceri PSD-ului să te mai ajute o dată”, a precizat Mircea Geoană în cadrul unui comunicat de presă.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.