Ministrul Niţă aşteptat astăzi la Târgu-Jiu

0
363

Ministrul Energiei, Constantin Niţă este aşteptat astăzi la Târgu-Jiu după invitaţia primită din partea preşedintelui FNME, Marin Condescu, dar şi a managerului privat din partea CEO, Laurenţiu Ciurel. Vizita, va fi una de scurtă durată aşa cum circulă vorba printre mai marii Complexului Energetic Oltenia deoarece ministrul are treburi mai importante la Reşiţa.

constantin_nita

Ministrul Energiei face pe mediatoru’

 Sindicatele sunt nemulţumite de reorganizarea făcută de Complexul Energetic Oltenia, dar şi de refuzul administraţiei de a opri cotizaţiile membrilor sindicali peștatele de plată.

Mihai Weber, deputat PSD de Gorj a precizat că Ministrul Energiei va purta discuţii şi cu administraţia CEO. De situaţia actuală este nemulţumit şi Marin Golea, vicepreşedintele PNME care a declarat că federaţia a făcut numeroase plângeri la Ministerul Energiei despre măsurile luate în companie.

Dacă ministrul Niţă nu va reuşi să îi aducă în faţa unui compromis pe sindicalişti şi mai marii din CEO sindicatele lui Condescu îşi vor spune nemulţumirile şi premierului Victor Ponta, aşteptat şi el la Târgu-Jiu în perioada următoare.

O altă problema pe ordinea de zi va fi şi cea a disponibilizaţilor de la firmele sindicale, ministrul urmând să discute cu autorităţile judeţene şi acest subiect.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.