Mesajul emoţionant scris de Măruţă, de ziua Laurei Stoica: ,,Lanţul petrecerilor s-a frânt în 2006, când a pierit fulgerător”

0
401
Foto: PRO TV

Cătălin Măruţă a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, în memoria artistei Laura Stoica. Artista ar fi împlinit astăzi 46 de ani.

Foto: PRO TV
Foto: PRO TV

 

„Vreme de mulţi ani, pe 10 octombrie, showbiz-ul şi toţi cei apropiaţi sărbătoreau ziua Laurei Stoica. Lanţul acestor frumoase petreceri s-a frânt brusc în 2006, când Laura a pierit fulgerător într-un accident de maşină, pe când se întorcea de la un concert din provincie. S-a stins odată cu cel care îi era logodnic atunci (Cristi Mărgescu, ex-membru al trupei Metrorock). Laura era însărcinată şi extrem de emoţionată că, în sfârşit, după multe aşteptări, avea să fie mamă. La şapte ani de la dispariţia ei, încă nu putem trece indiferenţi peste ziua ei de naştere, îi datorăm acestei artiste foarte mult – hituri, inovaţii în muzică şi tot ce am învăţat de la ea, de la atitudinea ei pozitivă, onestă şi plină de generozitate”, a postat realizatorul TV pe Facebook.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.