Medici americani operează gratuit copii cu malformaţii faciale

0
220

În perioada 17-26 mai 2013, o echipă de medici americani va efectua operaţii gratuite micuţilor cu malformaţii faciale. Intervenţiile vor fi realizate la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr.1 Craiova, de ele putând beneficia copii din orice localitate.

O sută de copii cu malformaţii faciale vor fi operaţi gratuit de către o echipă de medici americani. În perioada 17-26 mai 2013, această echipă de specialişti se va afla la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr.1 Craiova, pentru a efectua o serie de operaţii copiilor cu malformaţii faciale. La ora actuală, secţia de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Clinic de Urgenţă Nr1.Craiova este în căutarea unor astfel de cazuri, pentru a ajunge la numărul de 100 de mici pacienţi, indiferent de localitatea de domiciliu, care să poată beneficia de serviciile respectivei echipe de medici. Persoana de contact este dr. Andrei Zavate – tel – 0742486732. e-mail:azavate@gmail.com.
Foarte util ar fi să fie transmise şi fotografii, care să surprindă malformaţia copilului, pe adresa de e-mail a medicului, urmând ca persoana în cauză să fie contactată ulterior.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.