MĂRŢIŞOARE, SĂRUTURI ŞI FLORI DE LA POLIŢIŞTII MOTRENI

0
557

 

 

          O iniţiativă lăudabilă a poliţiştilor motreni, un gest sensibil şi frumos, parcă în acelaşi ton cu paşii făcuţi de primăvara acestui an. OLYMPUS DIGITAL CAMERA La Motru şi în comunele învecinate, femeile de vârsta a III-a şi nu numai, au primit vizita poliţiştilor, care ,,şi-au amendat vizitatoarele” cu mărţişoare, săruturi şi flori. Acţiunea poliţiştilor se înscrie în ciclu de manifestări desfăşurate de Poliţia Română, cu ocazia zilei de 1 Martie.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

,, Viaţa la ţară” a şefului de post care anunţă primăvara

 

   Şeful de post şi ajutorul său au bătătorit drumurile din comună şi ,, făcând din girofare” au scos femeile la porţi să le ,,ameninţe” cu mărţişoare sau flori şi, până vine poştaşul ( de mâine-ntr-o săpămână), să le aducă vestea că a venit primăvara. IM001477Poliţiştii nu au uitat să le facă recomandări cu măsuri de autoprotecţie şi să le amintească că ei sunt cei care le apără drepturile si libertatile fundamentale.

 IM001483

Şi proximistul tău oferă mărţişoare

      De 1 martie proximiştii au avut misiunea onorabilă de a trece pragul domnişoarelor şi doamnelor şi cu onor şi reverenţă să înmâneze săruturi , flori şi mărţişoare.

O floare aduce nu numai bucurie şi fericire , poate aduce o întreagă primăvară când este dăruită din suflet.Acest lucru s-a întâmplat astăzi la Motru şi cred că se va repeta şi de 8 Martie în toată ţara.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

      Bucuria doamnelor ( …cu o vârstă respectabilă) a fost imensă în momentul în care au primit câte o floare dar a fost dublată în momentul în care poliţiştul de proximitate le-a sărutat mâna şi le-a prins un mărţişor la piept. ,, ….Mărţişorul ăsta, mamă, este decoraţia pe care soţul meu nu a primit-o nici în război…Vă mulţumesc!”, a precizat una dintre doamnele vizitate de poliţişti în satul Roşiuţa.

 

Alexandru PREDA

 

 

P.S. Îmi asum un risc şi vă spun un secret. De 1 Martie străzile din Motru au fost prinse la mijloc în aglomeraţia de flori şi mărţişoare. OLYMPUS DIGITAL CAMERAAu existat zvonuri (neconfirmate până la această oră) care au produs ,, un carambol” şi au blocată chiar o stradă în oraş.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Un coşar ,,a fost prins la pieptul unei femei” şi de atunci agenţii rutieri opresc maşină după maşină şi ca să ,, nu bată la ochi”, că misiunea e specială, femeile ,,sunt pedepsite” cu un mărţişoare şi flori. Cred că acţiunea continuă .

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.