Marin Condescu: Marea lor satisfacţie este să mă vadă 24 de ore cu cătuşe la mâini

0
263
Foto: www.verticalonline.ro

Marin Condescu, preşedintele CA de la clubul sportiv Pandurii a declarat duminică în cadrul unei conferinţe de presă că între 2011 şi 2013 a făcut la bănci credite de 1,9 milioane de euro pentru a sprijini echipa de fotbal.

Foto: www.verticalonline.ro
Foto: www.verticalonline.ro

Acesta a mai precizat că absolut toate creditele au fost obţinute după ce a gajat cu mai multe proprietăţi ale sale şi prin garantarea suplimentară de către unul din sponsorii echipei pentru sumele luate de la bancă în nume personal.

,,Trebuie să fii cel puţin scrântit la cap sau orbit de ură să crezi că un om care riscă atât, aducând la club 1,9 milioane de euro din credite personale, cu care putea face orice, poate face fapte ilegale sau penale. Înseamnă că lumea ori a înnebunit ori nu suntem într-o situaţie normală”, a declarat Condescu.

,,Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar doresc tuturor bărbaţilor să aibă influenţă asupra soţiilor cât am avut eu, fără să o prostesc, să semneze cu mine astfel de contracte. Pentru ce nu poţi să acoperi trebuie să găseşti un sponsor sau un nebun pe care să-l convingi că ce va pune el lângă tine ca să gireze nu va pierde. Am avut noroc de astfel de oameni, şi nevastă-mea, dar şi nebunii care au crezut că lucrurile merg în direcţia asta. Şi am avut noroc”, a mai spus Condescu.

Condescu mai aruncă vină şi pe Complexul Energetic Oltenia, ,,Marele finanţator” care din spusele acestuia a plătit în acest an doar 3,4 milioane de lei către clubul de fotbal, ultima plată fiind făcută în luna mai, în iunie şefii unităţii depunând la Poliţie trei plângeri penale prin care solicitau cercetarea modului în care s-au cheltuit banii la echipa de fotbal.

,,Numai impozite la stat şi taxe am avut de plătit până acum peste 9 milioane de lei. Marele finanţator, aşa cum îl prezentaţi dumneavoastră în presă, de abia a plătit 3,4 milioane lei, adică aproape o treime din impozite. Restul cheltuielilor cum credeţi că le-am acoperit? Aşteptând bani de la marele finanţator CEO? Clubul Pandurii nu depinde de banii Complexului Energetic Oltenia, am mai spus-o şi o repet”, a mai susţinut preşedintele CA al clubului Pandurii.

,,Eu cred în Poliţie, în Parchet, în Justiţie, că altfel nu aş avea puterea să mă lupt cu nenorociţii ăştia. Am auzit că marea lor satisfacţie este să mă vadă 24 de ore cu cătuşe la mâini, că ei ştiu că la Judecătorie nu au nicio şansă. Dacă acesta e preţul suprem, dacă lasă Clubul în pace, pornind acţiuni comune de relansare a CE Oltenia, tocmim o zi. Vă chem şi pe dumneavoastră, mergem într-o dimineaţă la ora 8.00, punem cătuşele şi gata, am terminat bâlciul (…) Dar după 24 de ore trebuie să pornim de la un punct zero şi în domeniul economic, şi în cel sportiv”, a conchisCondescu.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.