Marin Condescu face jocurile la Mişcarea Populară Gorj

0
661
Foto: www.verticalonline.ro

Fostul lider al minerilor , Marin Condescu, face tot posibilul să revină în viaţa publică şi să conteze în deciziile importante care vor fi luate la nivelul judeţului Gorj. Pentru că niciun partid care susţine că se reformează, după ce strada a demis un guvern, nu se poate asocia cu el, singurul care face acest lucru este Mişcarea Populară, care vrea să atragă oameni, neţinând cont foarte mult de intergritatea lor.

Deşi, în mod oficial, Condescu nu apare alături de Mişcarea Populară, toate deciziile sunt luate în acord cu el. Surse politice spun că acesta ar fi fost impreuna cu parlamentarii Vasile Popeangă şi Scarlat Iriza, la Traian Băsescu pentru a negocia trecerea celor doi la Mişcarea Populară. Deocamdată discuţiile nu s- au concretizat, dar MP Gorj îi invită pe cei doi, printr- un comunicat de presă în partid.MP vrea să formeze un nucleu anti PSD

În comunicatul de presă, preşedintele MP Târgu Jiu, Ion Săvoiu, candidatul la primăria Târgu Jiu susţine că vrea să formeze un nucleu anti PSD. Un lucru greu de crezut, deoarece preşedintele partidului, Nicolae Daviţoiu, este cunoscut drept un apropiat al PSD, motiv pentru care a şi fost dat afară din fostul PDL.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.