Liviu Andrei, Subprefectul de Bucureşti, manager general la Pandurii. În urma acestei decizii Cârcimaru a părăsit AGA

0
494

Liviu Andrei, Subprefectul de Bucureşti a fost numit sâmbătă ca viitor manager al clubului Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Acesta urmează să renunţe la funcţia deţinută la Prefectura Bucureşti pentru a se bucura de privilegiile postului de manager.

liviu andrei

În urma anunţului, Florin Cârciumaru a decis să părăsească echipa anunţând că nu vrea să mai fie reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal, garantând în continuare sprijinul Primăriei Târgu-Jiu pentru echipă.

Marin Condescu a declarat că de la 1 octombrie clubul Pandurii va avea un nou manager în persoana lui Liviu Andrei., ex Subrefect şi Prefect de Gorj până în vara anului 2012 apoi devenit Subprefect de Bucureşti.

Preşedintele CJ a făcut ,,ochii mari” la auzul numirii lui Andrei

,,Nu m-a surprins numai pe mine anunțul făcut de Marin Condescu. A surprins pe toată lumea. Este clar un abuz. Am vorbit și cu Florin Cârciumaru. Mi-a spus că nu se mai poate în felul acesta, tocmai de aceea și-a anunțat demisia. Numirea lui Liviu Andrei nu e materializată, însă, dacă ar fi fost așa, era vorba de o anchetă ca abuz în serviciu. Vestea a fost dată așa, ca să destabilizeze fotbalul gorjean și cred că măsura cea mai înțeleaptă ar fi ca AGA să se întrunească și să stabilească faptul că Marin Condescu nu mai îndeplinește condițiile pentru funcția de președinte al clubului Pandurii. Nu văd serios nici modul lui Liviu Andrei, care a acceptat să fie prezentat public, fără să vadă dacă se respectă legea. Este vorba aici de prevederile statutare, nu îl pricep pe Liviu Andrei. Oficial, Marin Condescu nu avea condițiile legale, dar cum a destabilizat și activitatea din minerit și sindicate, așa a procedat și acum. Nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, pentru TV SUD.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.