Laurenţiu Ciurel a pierdut procesul prin care putea revenii în funcţie

0
363

Laurenţiu Ciurel, fostul manager al CEO a contestat în instanţă hotărârea de revocare din funcţie a Consiliului de Supraveghere. Prin ordonanţă preşedinţială a cerut suspendarea ei, dar judecătorul Tribunalului Gorj a respins cererea lui Ciurel. Acum procesul se va judeca pe fond.

Fostul manager nu acceptă că a fost schimbat din funcţie şi a mers în faţa instanţei şi cu o pledoarie prin care a arătat, din punctul lui de vedere de ce a fost schimbat. Acesta a adus argumentaţii care nu au legătura cu persoana lui, ci cu compania. Acesta a fost şi motivul pentru care magistraţii au amânat cererea formulată de Ciurel. “Principalul motiv pentru care am fost schimbat este procesul cu fondul proprietatea care are termen pe 21 ianuarie şi le am cerut daune 100 de mii de euro. Prin schimbarea mea s a vrut renunţarea la acest proces. Un alt motiv este faptul că actuala conducere vrea să încheie anul pe pierdere pentru a se ajunge la insolvenţă, şi aşa se va face mai uşor o restructurare, “ a spus Ciurel în faţa instanţei.

Complexul Oltenia a trimis pentru apărare la proces, un jurist, Dorina Jianu, care a explicat instanţei că apărarea lui Laurenţiu Ciurel nu arată că ar fi fost afectat personal de aceasta schimbare, deoarece el a vorbit despre prejudicii aude companiei nu lui.

“Domnul Ciurel vorbeşte de prejudicii aduse companiei. Dânsul nu a fost prejudiciat. Are în continuare loc de muncă, este plătit cu acelaşi salariu, “ a spus jurist CEO.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.