Laurenţiu Ciurel a fost schimbat din funcţie, dar rămâne 3 luni în cadrul CEO

0
408

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a fost schimbat din funcţie de către Consiliul de Supraveghere, deoarece nu a îndeplinit criteriile de performanţă, prevăzute în contractul de management. Locul acestuia a fost luat de Laurenţiu Ciobotărică, directorul fiananciar al companiei. Ciurel este în acest moment la dispoziţia companiei, încă 3 luni de acum înainte, deoarece contractul de mandat prevede un preaviz de 3 luni.

Laurenţiu Ciurel a condus CEO din 2012. A rămas în istoria companiei ca fiind directorul care a tăiat din drepturile salariaţilor şi cel care a dat afară 2000 de oameni. De asemenea în decizia de schimbare din funcţie a atârnat greu şi dosarul “Turceni Rovinari” , în care a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu,deoarece a semnat 3 acte adiţionale cu Casa de Avocatură Şova. Ciurel este coleg de dosar cu Victor Ponta şi Dan Şova.

Va contesta decizia în instanţă

Deşi se vorbea de cel puţin o lună despre faptul că va fi demis, cel care a anunţat că va fi schimbat a fost Ciurel. A anunţat că nu este de acord cu decizia şi că o va contesta în instanţă. “Voi contesta decizia şi voi pleca acasa cu mulţi bani, “ spunea Laurenţiu Ciurel.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.