LA SNLO, PESTE 10 MILIARDE DE LEI VECHI ,,ARUNCATE PE APA SÂMBETEI”, ÎN BUZUNARELE MAI MARILOR SOCIETĂŢII

0
246
Foto: Andrei Cislariu
Foto: Andrei Cislariu
Foto: Andrei Cislariu

Noi nereguli au fost scoase la suprafaţă în urma unui control al Curţii de Conturi, la Complexul Energetic Oltenia. Ca mai tot timpul şi de această dată a ieşit la iveală, ,,de sub prafu’ de cărbune” modul în care sume mari de bani au fost ,,aruncate pe apa sâmbetei” în buzunarele mai marilor societăţii de la acea vreme. Curtea de Conturi a decis că foștii angajați de la SNLO au primit salarii mai mari, deși nu trebuia acest lucru. Este vorba de o indexare a veniturilor cu 3 procente, ce s-a petrecut în trecut la societate.

Conducerea gigantului energetic se vede nevoită să recupereze cele 12 miliarde de lei vechi, Laurenţiu CIurel, managerul privat al CEO anunţând că a acționat deja în instanță această decizie.

,,Suntem în faza de contestare a deciziei Curţii pentru că avem dreptul ăsta. Sigur, nu vom avea nici o şansă, prin contestare, pentru că contestarea se face tot la Curte, iar Curtea niciodată nu s-a contrazis la o contestaţie de genul acesta. Mai avem calea instanţelor locale, Curţi de Apel şi aşa mai departe. Acest proces poate dura chiar şi ani. Bugetul la ora actuală nu poate suporta aceste multe milioane care trebui data înapoi”, a declarat Laurenţiu Ciurel, managerul priavat al CEO pentru RadioTârgu-Jiu.

În urma acestui control a mai ieşit la iveală ă fostul director general al Termocentralei Rovinari, Tiberiu Trotea, a primit ilegal suma de 400 de milioane de lei vechi.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.