La Rânca, au început antrenamentele pentru Cupa Mărţişorului

0
257

La Rânca, au început antrenamentele pentru Cupa Mărţişorului

În acest weekend, staţiunea montană Rânca a fost luată cu asalt de mii de turişti. Cei mai mulţi iubitori ai naturii au venit la munte pentru a practica sporturile de sezon, mare parte dintre aceştia profitând de pârtia amenajată special pentru antrenarea celor care doresc să participe la Cupa Mărţişorului – Rânca Telescaun Păpuşa, ediţia I”, schi & snowboard.

Mii de pasionaţi ai sporturilor de iarnă au profitat de zilele libere de la sfârşitul săptămânii pentru a se distra la munte. Staţiunea Rânca a fost luată cu asalt de mii de turişti. Pârtiile de schi şi cele pentru săniuţe au fost aglomerate, iar centrele de închiriere echipamente sportive au fost intens solicitate de cei care nu au venit echipaţi corespunzători. Mai mult decât atât, începând din acest week-end, s-a amenajat pârtia pentru antrenamente pentru concursul Cupa Mărţişorului. Prima ediţie a competiţiei „Cupa Mărţişorului – Rânca Telescaun Păpuşa”, schi & snowboard se desfăşoară pe data de 2 martie, pe pârtia de pe Vârful Păpuşa din staţiunea Rânca. Concursul este organizat deConsiliul Judeţean Gorj, Primăria Novaci, Primăria Baia de Fier şi Salvamont Gorj. Partenerii media ai evenimentului sunt Kiss Fm şi cotidianul Gorjeanul.

Tarife reduse la transportul pe cablu

O veste foarte bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi iubitorii muntelui este că tarifele la telescaun s-au diminuat şi se vor menţine reduse până la sfârşitul acestui sezon. „S-a hotărât să se păstreze reducerea preţurilor la telescaun până la finalul sezonului de iarnă. Astfel, noile preţuri sunt: 1 urcare – 7 lei, 50 lei pentru 10 urcări şi 3 lei urcarea la copii”, confirmă şeful Salvamont Gorj. Tocmai de aceea, iubitorii muntelui au profitat şi în acest week-end de reducerile de 50-70% la biletele pentru telescaun, bucurându-se din plin de peisajul surprins în timpul unei astfel de plimbări.

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.