LA MOTRU, ŞEFU’ DE GARĂ VA SCHIMBA MACAZUL ANUL ACESTA SAU LA ANU’ ŞI LA MULŢI ANI?! CINE MINTE ŞI CINE SPUNE ADEVĂRUL?

0
657

1659861

Prin luna decembrie a anului trecut a apărut ipoteza că la Motru va staţiona trenu’-n gară începând cu prima lună a acestui an. Rând pe rând diverse persoane s-au umflat în pene că au rezolvat această problemă care macină un municipiu şi alte câteva comune. Şi oare au rezolvat această problemă?

Cronologic s-au ridicat în slăvi rând pe rând, de la primar, la parlamentar şi pân’ la ministresa transporturilor. Şi? Pentru CFR ruta e în continuare considerată nerentabilă, iar promisiunile celor mai sus amintiţi s-au decalat de la săptămână la săptămână.

Pentru început, într-un prim val mediatic trenul trebuia să aibă prima oprire în gara din Motru, luna aceasta, pe 15, chiar într-o miercuri. Dar surpriză, trenul nu va ajunge astăzi, miercuri, 15, fie el şi de ianuarie, la Motru. Mai apoi, o doamnă deputat, de Gorj declara într-un cotidian sindicalist, în luna ianuarie a acestui an, nu că va crea locuri de muncă în minerit sau că va revitaliza acest sector economic, ci că la Motru trenul va ajunge cu certitudine şi cu precizia unui ceas elveţian ,,începând cu luna februarie”.

,, (…) se estimează că spre sfârşitul lunii trenul va putea fi pus în funcţiune. Cel mai târziu, începând cu luna februarie motrenii vor avea posibilitatea de a se deplasa la Craiova cu trenul”, a precizat un deputat gorjean pentru pandurul.ro

La nici o săptămână de la această declaraţie, Ionel Ghiţă, principalul acţionar al firmei Softronic, cea care se presupune că ,,va băga” tren la Motru a precizat pentru craiovaforum.ro că trenul AR PUTEA să circule pe ruta Motru – Strehaia – Craiova – Bucureşti, dar nu din februarie, ci din martie.

Cine minte şi cine spune adevărul, nu ştiu să vă spun, însă e clar că ceva nu se leagă. De la săptămână la săptămână trenu’ ba vine, ba nu vine! Spre nemulţumirea unora afirm:  la Motru trenul va mai circula, presupun, după 4 generaţii de aleşi locali, parlamentari şi mecanici de locomotivă! Să dea Dumnezeu să n-am dreptate!

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.