Klaus Iohannis, un Președinte FERICIT!

0
422

Klaus Iohannis a preluat, PAS CU PAS, puterea totală în România!

   O dată cu investirea Guvernului Cioloș se schimbă total puterea în România.La doar un an de când a ajuns Președinte al României și de când și-a dorit ”Guvernul meu”, domnul Klaus Iohannis a ajuns să controleze tot.Vă vom prezenta în continuare tabloul și etapele preluării acestei puteri, pas cu pas.

Prima etapă : preluarea controlului SRI(Serviciu Român de Informații)

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai preşedintelui, numit director al SRI

    La câteva luni de când a ajuns președinte, Iohannis a început să conceapă în laboratoarele de la Cotroceni, împreună cu partenerii dumnealui, fie ei din rândul consilierilor sau din exterior, un plan prin care să ajungă să controleze să dețină puterea totală în România.

    Se știe că în momentul de față oricine deține informația și mai ales ”propaganda”, fie ea din presă sau alte canale, este un învingător.Departamentul care se ocupă cu informația și cu ”propaganda” este SRI-ul(Serviciul Român de Informații), așa că o prima etapă în planul lui Iohannis era să controleze această direcție.

    În februarie 2015, europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a fost nominalizat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al SRI, pe locul lăsat liber de George Maior. Eduard Hellvig este unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai preşedintelui, însoţindu-l pas cu pas în campania electorală.

„Pentru mine dl. Hellvig reprezintă garanția unui parcurs de europenizare, de modernizare și pentru SRI”, a spus Klaus Iohannis, menționând că progresele obținute de SRI trebuie duse mai departe.

Etapa a doua : preluarea controlului SIE(Serviciul de Informații Externe)

Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns din nou șef la Serviciul de Informații Externe al României

    Evident că o dată ce a preluat controlul serviciului intern de informații trebuia să urmeze deținerea controlului și la serviciul extern de informații, unul foarte puternic la nivel european și mai ales în noile conflicte din orientul mijlociu.

   În luna iunie 2015, Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu șef la SIE(Serviciul de Informații Externe). Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns din nou șef la Serviciul de Informații Externe al României, ocupând în prealabil și o funcție de consilier personal al Președintelui Iohannis. Nominalizarea lui MRU pentru al doilea mandat în fruntea SIE a venit pe fondul plecării temporare a premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, unde este înlocuit de Gabriel Oprea (UNPR). Oprea a avut un rol decisiv in trecerea prin Parlament a Strategiei Națonale de Apărare propusă de președintele Klaus Iohannis, deși PSD a boicotat votul.

    Etapa a treia : ”Guvernul MEU”

    După ce și-a pus oamenii la conducerea celor două servicii de informații, atât la SRI cât și la SIE mai avea ceva de făcut- să aibă ”Guvernul MEU”

482c426d-cab5-4aa1-8944-f1d57b507e5e

S-au făcut atât de multe aranjamente și încercări de a-l da jos pe Victor Ponta din funcția de Premier, doar că toate fără efect.Norocul, dacă putem spune așa ceva, a fost accidentul din Colectiv.În urma acestui tragic accident, au avut loc manifestații de stradă, declanșându-se o emoție, pe care anume persoane și structuri au gestionat-o și au direcționat-o în așa fel încât să ducă la demisia lui Ponta.După ce și ultimul obstacol a fost înlăturat mai era un singur pas pentru a avea și  ”Guvernul MEU”.

     Începând din data de 17 noiembrie, la un an de când a început să viseze la a avea ”Guvernul MEU”, visul s-a îndeplinit – Guvernul Cioloș, cel pe care de fapt l-a conceput cu ceva timp în urmă a ajuns să fie în funcție.

În acest moment Klaus Iohannis are controlul SRI, SIE și are ”Guvernul MEU” , de fapt :

         Klaus Iohannis deține puterea totală în România!

 

NOROC BUN!

Iulian Ionescu

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.