Jandarmii gorjeni la datorie de Paşte

0
221

Jandarmii gorjeni vor acţiona în perioada Sărbătorilor Pascale pentru a menţine un climat de ordine şi siguranţă publică la nivel judeţean. Principalele obiective vizate de lucrătorii unităţilor de jandarmi sunt prevenirea faptelor antisociale, precum cerşetoria, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locuri neautorizate şi acte săvârşite cu violenţă.

Aceştia vor intensifica măsurile de patrulare în zonele de agrement (staţiunea montană Rânca), precum şi în zonele unde se vor afla mari aglomerări de persoane, gări, autogări, pieţe, târguri. Misiunile de patrulare se vor desfăşura independent sau în coordonare cu alte instituţii abilitate ale statului, atât în zonele urbane cât şi în cele rurale ( zona discotecilor, restaurantelor, sălilor de jocuri, cluburilor de noapte).

Jandarmeria Montană Rânca sfătuieşte turiştii care aleg sa-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai şi Sărbătorile Pascale în staţiune să nu se aventureze pe traseele turistice fără un echipament adecvat, să aibă în permanenţă asupra lor un telefon mobil, pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea publică.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.