Investigaţie de weekend: POLIŢIA EXISTĂ !

0
276

 

    Poliţiştii din Motru trebuie felicitaţi pentru felul cum au dejucarea comiterea unei infracţiuni care aduce atingere vieţii şi integrităţii corporale.

         În Motru, un bărbat  a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată fiind suspectat că a plătit sume de bani unei persoane ca să-l agreseze pe fratele  fostei sale concubine.  După ce a a achitat o parte din bani, împreună cu persoana pe care o angajase s-au deplasat la Exploatarea Mineră Roşiuţa, unde lucra victima, cu intenţia de  a-i rupe picioarele. Însă acţiunea a fost dejucată de poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalistică care au intervenit, i-au imobilizat pe infractori şi i-au condus la sediul Poliţiei  din mun. Motru. S-a dispus reţinerea numitului Ion Mihuţ şi prezentarea acestuia instanţei de judecată, pentru comiterea infracţiunii de  tentativă  şi instigare la infracţiunea de vătămare corporală, însă magistraţii Judecătoriei  Motru au dispus faţă de agresor măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 zile şi interdicţia de a se apropia sau de a lua legătura cu celelalte persoane implicate în cauză.

                În conformitate cu  declaraţia lui George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj :  “Cei doi s-au deplasat la staţia de concasare din cadrul Carierei Roşiuţa, unde lucrează M.A., în scopul de a-i produce leziuni fizice acestuia prin folosirea unui corp dur (ţeavă metalică). Cu această ocazie cei doi au fost surprinşi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, iar în acest fel acţiunea acestora a fost întreruptă. Cu prilejul efectuării unei percheziţii corporale asupra lui M.I., au fost găsite două spray-uri lacrimogene, un binoclu, o ţeavă metalică şi o cagulă de culoare neagră, acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În fapt în cursul lunii februarie 2013, T.C.V., s-a desistat făcând un denunţ prin care arăta că a fost instigat de M.I., să exercite acte de violenţă asupra lui M.A., de natură să-i producă vătămări corporale grave”.

      Film  cu scenariu de telenovelă  balcanică

     O poveste cu iz de  telenovelă balcanică, captivantă din punct de vedere al scenariului : dragoste, concubinaj, gelozie, răzbunare, foc, ţeavă  şi răngi. Povestea  începe  în urmă cu  doi ani când când agresorul s-a despărţit de concubină  începând campanile de şicanări şi răzbunari la adresa familiei acesteia şi …poate continua.

   ,,Ion Mihuţ mi-a bătut fiica, mi-a dat foc apartamentului şi ne-a ameniţat mereu”, a precizat  mass – mediei Ion Munteanu. Când îşi luase ultima speranţă,  Poliţia din Motru i-a demonstrat că autorităţile din Gorj îşi fac treaba, singura nemulţumire fiind măsura luată de Judecătoria Motru, care îl face să nu poată dormi liniştit.

         Mama lui Ion Mihuţ a susţinut că fiul său este un tată model pentru faptul că are în întreţinere copilul rezultat în urma relaţiilor de concubinaj susţinând  că el este victima unor infracţiuni : ”Să vedem cine ţine copilul acum. Ei se ţin cu vina după noi şi cu procesele. Ei se laudă că dau trei mii de euro ca să-l omoare pe băiatul meu”

            “Am fost schimbul trei şi dimineaţa am înţeles că l-au prins când vroia să mă bată cu ranga. Dacă nu era poliţia, ce făceam? Din răzbunare că altceva nu aveam nimic cu el. Mă şi suna şi am schimbat numărul de telefon”, a declarat Adrian Munteanu, victima atacului eşuat.

        Acestea sunt câteva  din declaraţiile părţilor date reprezentanţilor presei, declaraţii care  nu fac parte din dosarul de cercetare penală întocmit de organele de poliţie, care  explică o stare şi un of pe care instanţa de judecată îl fentează generând o presiune inutilă asupa unor familii şi organelor de anchetă.

      Cu toate acestea, surse judiciare afirmă că,  povestea nu este încheiată, la percheziţia efectuată s-au găsit obiecte  care arată că autorul  ,, colecţionează amintiri “ şi  ,, obiecte care speră să-l apropie de divinitate”, dar care cu siguranţă îi va aduce   … restricţia de libertate.

            Alexandru PREDA

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.