Înscrieri la Programul MOL pentru sănătatea copiilor – 2013

0
237

Timp de două săptămâni se mai pot depune aplicații la Programul MOL pentru sănătatea copiilor – ediția 2013, lansată pe 9 octombrie la Craiova.

2a_Fundatia-pentru-Comunitate

Prin acest program pot obţine sprijin financiar organizaţii non-profit care derulează proiecte de terapie emoţională sau terapie prin artă pentru copii cu vârste sub 18 ani care suferă de boli cronice, sunt afectaţi de dizabilităţi, sau se află în curs de recuperare după afecţiuni grave.

O astfel de organizaţie poate să beneficieze de o sumă de maxim 20.000 lei, în formă de prefinanţare, pentru un proiect ce urmează a fi implementat în perioada 15 decembrie 2013 – 31 august 2014. Termenul-limită de depunere a cererilor de finanţare este 9 noiembrie 2013.

Cuantumul total al sponsorizărilor este de 300.000 lei. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 10 decembrie 2013.

Pot depune proiecte și câștigătorii Programului MOL pentru sănătatea copiilor – ediția 2012, cu condiția să fi folosit sponsorizarea primită în conformitate cu termenele înscrise în contract și să fi trimis (cel târziu până la 21 octombrie) raportul proiectului finanțat anul trecut întocmit conform cerințelor programului.

Detalii pe www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.