Începe admiterea la Facultatea de Teologie

0
213

La Craiova ,,operează” singura facultate cu profil teologic din Oltenia. Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii din Craiova va organiza în perioada 23-25 iulie a.c., sesiunea de admitere. Astfel, începând de azi, candidaţii înscrişi la specializarea ,,Teologie Pastorală” vor susţine probele eliminatorii: muzică şi dicţie, iar miercuri se va susţine examenul scris la Teologie Dogmatică.
Candidaţii înscrişi la specializarea ,,Artă Sacră” vor susţine azi, 23 iulie probele eliminatorii, urmând ca miercuri şi joi să susţină interviul şi probele practice. Rezultatele examenelor de admitere se vor afişa vineri, 26 iulie a.c.

La specializarea ,,Teologie Pastorală” au fost scoase 80 de locuri, 50 la buget şi 30 la taxă, iar la ,,Artă Sacră”, 11 locuri la buget şi 9 la taxă.

Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii din Craiova se adresează în special candidaţilor de pe raza Mitropoliei Olteniei, respectiv judeţele Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt şi Mehedinţi, fiind singura instituţie de învăţământ superior teologic din Oltenia.

ALEXANDRU PREDA

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.