În noaptea de Revelion, 52 de tineri au spus „Da!” la Poarta Sărutului

0
292

În noaptea de Revelion, 52 de tineri au spus „Da!” la Poarta Sărutului 

Tradiţionalele cununii din noaptea de Revelion, oficiate la Poarta Sărutului din Târgu-Jiu au reunit, în acest an, nu mai puţin de 26 de cupluri şi apropiaţi ai lor. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu a fost cel care a unit destinele celor 52 de tineri. De această dată, mirii au venit chiar din Arad şi alte judeţe, semn că tradiţia căsătoriilor de la Poarta Sărutului a depăşit graniţele Gorjului.

 

În ciuda gerului cumplit din noaptea de Revelion, 52 de tineri au spus „Da”,la PoartaSărutului.Ei ales să îşi unească destinele în cea mai importantă noapte din an. Pentru acest eveniment, fiecare cuplu a scos din buzunar 400 de lei. În schimb, autorităţile le-au oferit flori tinerelor doamne, dar şi un tort şi şampanie pentru fiecare pereche de miri.

Tradiţia căsătoriilor oficiatela PoartaSărutuluidin Târgu-Jiu a depăşit graniţele judeţului Gorj. „Au fost tineri care şi-au depus actele la noi până în Ajunul Crăciunului, când se mai puteau primi pentru a se face noile acte de stare civilă. Sunt cupluri care provin şi din Timişoara şi Arad, dela Craiova, sunt din mai multe locaţii, spre deosebire de alţi ani, când aveam doar tineri dela Târgu Jiu”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.

Municipalitatea consideră oportune căsătoriile oficiate în noaptea dintre ani. Edilul Florin Cârciumaru a declarat că acest eveniment este o importantă oportunitate de promovare a oraşului. Faptul că de la an la an se înregistrează un număr tot mai mare al celor ce aleg să-şi unească destinele în noaptea de Revelion,la PoartaSărutului, constituie un atu pentru promovarea turistică a municipiului Târgu-Jiu.

 

 

 

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.