IA CÂTE O STEA DIN GRADE DE LA ,,BOI”/ ŞI FĂ-LE DECORAŢII LA EROI !

0
358

poza-salvatori-accident-aviatic

Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu şi Gheorghe Trif sunt, simplu, doar eroi. Ca într-o antiteză cu ,,băieţii îmbibaţi” cu stele căzătoare pe umeri, cu un ministru al Afacerilor Interne care este mâhnit pe Dumnezeu că nenorocirea i-a fost trimisă tocmai în mandatul său (ne)imaculat şi un Harry Potter pe post de premier care stă pitit ,,să nu şi-o ia în ochelari” şi în sondaje sunt aceşti ,,oameni ai munţilor”, simpli, naturali, cu roşeaţă în obraji şi care ştiu ce înseamnă să fi om.

Cei trei sunt oamenii care fără ajutorul tehnologiei, ci prin propriile simţuri i-au căutat, i-au găsit şi i-au salvat pe supravieţuitori. Ei sunt oamenii care nu s-au fălit cu actul lor şi nu au devenit vedete peste noapte. Ei sunt oamenii care îşi reproşează că poate nu au reuşit să facă mult mai multe. Ei sunt oamenii pe care premierul, personaj de bestseller-uri refuză să le recunoască meritele, să le transmită mulţumiri şi apreiceri şi să îi decoreze.

Suntem guvernaţi de personaje comice, ministerele colcăie de ,,analfabeţi” (în)cu funcţii, ,,fraierii” scriu pe ziduri cu sânge că au crezut şi în cele din urmă au (de)căzut fără şansa unui nou început din incompetenţa celor plătiţi chiar de ei să facă bine.

Ponta, Băsescu! De ce vorbiţi în şoaptă cu juma’ de gură şi strângeţi din dinţi?

Trebuie să fim incompetenţi, graşi, ascultători şi cuminţi ca să fim pe placul vostru?

Una peste alta, am ajuns la conscluzia că ,,hoţii” s-au unit într-un sigur partid, iar statul e pur şi simplu curva cu care eşti obligat să te-nsori, iar în România oricum nimănui nu-i pasă, ,,avem imunitate, am greşit, ne cerem scuze”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Aloooo, Băsescu! Ia câte o stea din grade de la ,,boi” şi fă-le decoraţii la eroi!

Alexandru PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.