0
317

Doctorul în Ştiinţe Economice, Radu Golban a postat pe pagina sa de facebook o hotărâre a Judecătoriei Sibiu prin care Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este succesorul în drepturi a Grupului Etnic German. 

Radu Golban

Potrivit acestuia, se pare că astăzi, FDGR este şi cu sprijinul Guvernului Ponta care a promulgat legea, cel mai mare beneficiar al retrocedărilor. Se pare că datorită unor astfel de decizii judecătoreşti şi sincope legislative statul Român a ajuns să fie chiriaş în propria ţară.

Mai jos puteţi vedea textul şi documentele postate de Doctorul în Ştiinţe Economice, Radu Golban pe pagina sa de facebook:

,,Şocant!!! Datorită acestei decizii astăzi FDGR este cu ajutorul guvernului Ponta, care a promulgat legea, cel mai mare beneficiar al retrocedărilor. Datorita acestei sentinţe şi legi a ajuns statul chiriaşul în propria ţară. Sute de şcoli şi spitale care au fost confiscate prin decret regal în 1945 şi nu de comunişti au fost date înapoi succesoarei unei mişcări fasciste, interzise prin Convenţia de Armistiţiu, semnată cu Aliaţii.”

Foto: Facebook Radu Golban- Pagina Oficiala

A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.