Gorjul a primit de la Guvern două hotărâri consecutive

0
367

Săptămâna trecută Guvernul României a rezolvat situaţia carierei Jilţ Nord punând în operă o hotărâre cu privire la valaorea exproprierilor terenurilor care permit extinderea carierei Jilţ Nord.
Precizăm că Guvernul Ponta a tergiversat o asemenea hotărâre o jumătater de an. Săptămâna aceasta Guvernul Cioloş a trecut în patrimoniul municipalităţii mai multe active şi spaţii printre care şi Stadionul Pandurii, dar şi câteva construcţii aparţinând acestui club. Vorba vine deoarece patrimoniul era împărţit între sindicate, Consiliul Judeţean, Administraţia CEO şi Consiliul de Administraţie al Pandurii Tg-Jiu.
În aceste momente, municipalitatea va prelua toate activităţile de reconstrucţie a stadionului, iar aşa cum îl ştim, primarul Florin Cârciumaru nu va ezita să demonstreze că echipa lui va rezolva eficient şi va finaliza în termen lucrările de reabilitare şi reconstrucţie ale Stadionului Municipal.
Într-un fel fotbaliştii merită aceste eforturi, dar mai mult decât atât, toţi gorjenii pot mulţumi Guvernului pentru această soluţie. Ei vor putea urmări din tribune meciurile unei echipe care a jucat acest tur numai în deplasare, ,,acasă” însemnând stadionul de la Severin, situat la 90 de km distanţă de Tg-Jiu. Cu toate acestea staff-ul tehnic şi fotbaliştii, antrenorul şi colaboratorii săi au reuşit un parcurs impresionant, motiv pentru care li se poate mulţumi public cum de altfel se poate mulţumi public şi Guvernului României.

Constantin Bunilă

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.