Gerul se abate asupra Gorjului

0
297

Gerul se abate asupra Gorjului

Temperaturile vor scădea foarte mult în următoarele ore. Meteorologii au emis o avertizare, în cursul zilei de ieri, a cărei valabilitate expiră abia la sfârşitul săptămânii. Avertizarea este valabilă pentru întreaga ţară, incluzând judeţul Gorj. Mercurul va scădea în termometre până la -26 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ger şi viscol la nivelul întregii ţări, ce va expira sâmbătă, la ora 10:00. Potrivit sursei citate, în după-amiaza zilei de miercuri, 12 decembrie 2012, precum şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării şi la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada.
Începând de joi, vremea se va răci treptat, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.
Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade Celsius, până în jurul valorii de -26 de grade Celsius în estul Transilvaniei.
Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi zero grade Celsius.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.