GEORGE MAIOR S-A ÎNTÂLNIT CU FOSTUL DIRECTOR C.I.A, MICHAEL HYDEN

0
211
FOTO: www.evz.ro
FOTO: www.evz.ro
FOTO: www.evz.ro

Vineri, 24 ianuarie 2014, Directorul Serviciului Român de Informații, George  Maior, a avut o întrevedere cu fostul director al Agenției Centrale de Informații (C.I.A) a Statelor Unite ale Americii,  generalul de patru stele în rezervă, Michael V. Hayden.

În cadrul acestei întrevederi, la care a participat și conducerea Serviciului,  au fost rememorate o serie de realizări importante în formatul parteneriatului dintre cele două servicii de informații, din perioada  în care agenția americană a fost condusă de  Hayden, perioadă în care au fost dezvoltate o serie de domenii de interes reciproc: prevenirea și combaterea terorismului, contracararea amenințărilor transfrontaliere, securitatea cibernetică și securitatea energetică. De asemenea, au fost abordate elemente privind securitatea internațională în actualul mediu geostrategic precum și evoluția serviciilor de informații în lumea secolului XXI.

De asemenea, au fost abordate elemente privind securitatea internațională în actualul mediu geostrategic precum și evoluția serviciilor de informații în lumea secolului XXI.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.