Fragmente osoase ,,blestemate” găsite la Cruşeţ

0
205

Ieri, poliţiştii gorjeni au ridicat mai multe fragmente osoase dintr-o casă aflată în localitate Cruşeţ. Proprietarii imobilului susţin că oasele ar fii bântuite şi au cerut anchetatorilor ,,garanţii” că nu vor păţi nimic dacă fragmenteel osoase vor fi ridicate.

,,Mie îmi daţi scris, vreau proces-verbal că nu mi se mai întâmplă ceva, nu intraţi aşa. Ferească Dumnezeu să mă trezesc iarăşi într-o noapte cu casa în flăcări. Îmi poate face rău şi vreun vecin ca să mă convingă de lucruri rele”, le-a spus bărbatul poliţiştilor care veniseră să ridice oasele.

Vasile Voium şi soţia sa au cumpărat imobilul în urmă cu 9 ani. După mai bine de 5 ani de locuit în casa respectivă cei doi au descoperit oasele. Coincidenţă sau nu, cei doi susţin că în aceeaşi zi a ars şi o parte din locuinţă.

Iniţial poliţiştii s-au prezetat la locuinţa celor doi pentru a aplana un conflict iscat între soţia domnului Voium şi o vecină. Vecina le-a spus poliţiştilor de existenţa oaselor şi de faptul că acestea ar fi folosite la ,,blesteme şi farmece”.

Aproape 20 de localnici s-au strâns ulterior la locuinţa soţilor Voium pentru a vedea ce se întâmplă, poliţiştii ridicând fragmentele osoase în vederea efectuării unor analize de laborator în urma cărora să fie stabilită vechimea acestora.

Se pare că iniţial imobilul ar fi aparţinut unui chirurg din Bucureşti care s-a retras în zonă pentru a-şi petrece ultimii ani ai vieţii. Bătrânii satului susţin posibilitatea ca fostul medic să fi adus scheletul pentru a-l folosii ca material didactic.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.