EUROPARLAMENTARUL PDL PETRU LUHAN: VICTOR PONTA ESTE PRINCIPALUL INTERESAT SĂ SCAPE DE ADRIAN NĂSTASE

0
458

petru_luhan_e214b42aff

Petru Luhan, europarlamentar din partea PDL a precizat în cadrul unui comunicat de presă că VP este principalul interesat să scape de Adrian Năstase şi că reacţia sa faţă de condamnarea fostului prim-ministru, pe care îl consideră o ,,victimă politică” a unui ,,regim abuziv”, nu este decât o monstră de ipocrizie dinn partea actualului prim-ministru social democrat.

,,Dincolo de iresponsabilitatea afirmațiilor care pun sub semnul întrebării independența Justiției și chiar existența statului de drept într-o țară europeană, afirmații pe care speram să nu le mai auzim și în 2014, liderul PSD este ultima persoană care ar trebui să se pronunțe pe această temă.

În primul rând pentru că, dacă ar fi ca Justiția să poată fi controlată, persoana cea mai în măsură s-o facă este chiar dl Ponta. Dumnealui este cel care l-a numit în funcție pe ministrul de resort, Robert Cazanciuc, a cărui soție este verișoară cu premierul.

În al doilea rând, acuzația că în spatele acestei condamnări s-ar afla dl Traian Băsescu nu are nicio logică. Președintele României se află la finalul celui de-al doilea mandat, nu mai poate candida la alegerile prezidențiale din acest an și nu ar avea niciun avantaj de pe urma noii condamnări a lui Adrian Năstase. De altfel, șeful statului și-a exprimat, nu demult, regretul personal că fostul său adversar politic a ajuns după gratii.

Singurul care ar avea de câștigat de pe urma îndepărtării lui Adrian Năstase — primit cu ovații la ultimul congres al PSD — este însuși dl Ponta. Care își vede amenințat scaunul de președinte al partidului la care fostul său mentor politic ar putea avea pretenții. Ca atare, >>lacrimile<< dlui Ponta sunt de crocodil!”, a declarat europarlamentarul.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.