Eduard Berca îi cere demisia directoarei Centrului Municipal de Cultură ,,Constantin Brâncuşi”

0
245

eduard-berca

PDL-istul Eduard Berca îi cere public demisia Adinei Andriţoiu, directoarea  Centrului Municipal de Cultură ,,Constantin Brâncuşi. Reacţia acestuia vine în urma imensului scandal iscat la Târgu-Jiu în urma ,,restaurării” Porţii Sărutului prin spălare cu un jet sub presiune utilizat la curăţarea autovehiculelor şi componentelor industriale.

adina-andritoiu-9

Preşedintele PDL Târgu-Jiu a mai spus că opera a fost afectată iremediabil, iar la Centrul Brâncuşi nu sunt angajaţi cu pregătire specializată în domeniu.

,,(…) Se continuă bătaia de joc faţă de operele marelui nostru sculptor Constantin Brâncuşi. (…) Primul lucru pe care l-am făcut după ce am auzit că a fost profanată Poarta Sărutului a fost să merg acolo şi să văd. Ştiam foarte bine cum arată pentru că făceam plimbări destul de dese prin parc şi când am văzut cum arată acum, am rămas pur şi simplu consternat. De aceea, Partidul DEmocrat Liberal solicită demisia din funcţie a directorului Centrului Brâncuşi, Adina Andriţoiu care încă o dată şi-a demonstrat incompetenţa”, a precizat Eduard Berca.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.