Dupa campanie, candidatii gorjeni au abandonat chiar si Facebook-ul

0
252

După campanie, candidaţii gorjeni au abandonat chiar şi Facebook-ul

 

 

 

Dacă în perioada campaniei electorale, candidaţii pentru colegiile de deputaţi şi senatori din Gorj, se întreceau în laude pe reţelele de socializare, postând zi de zi imagini şi mesaje, imediat ce au aflat că au câştigat alegerile au abandonat chiar şi facebook-ul, să nu mai vorbim de electorat. Cei care i-au votat speră ca cei doi senatori şi deputaţii gorjeni să nu-I uite şi să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Ce nu face candidatul pentru a se băga pe sub pielea electoratului!? În primul rând îşi face campanie. Fiecare după cum se pricepe. În acest an, pentru alegerile parlamentare, candidaţii de pe colegiile din Gorj nu s-au mulţumit cu afişele sau cu deplasările din poartă-n poartă pentru a-i convinge pe alegători că le merită voturile. Cei mai mulţi şi-au făcut pagini virtuale pe reţelele de socializare. Acolo, în spaţiul virtual, zi de zi, pe întreaga durată a campaniei electorale, candidaţii au postat imagini din localităţile vizitate, dar şi mesaje prin care îndemnau oamenii să meargă la vot.

Şi campania virtuală a luat sfârşit

Odată trecut momentul culminant, proaspăt aleşii, deputaţi şi senatori de Gorj, s-au limitat în a mulţumi celor care i-au votat, după care au abandonat spaţiul virtual. Spre exemplu, Popescu Dumitru Dian – ales senator de Gorj – a postat ultimul mesaj pe facebook în data de 10 decembrie, adică a doua zi după alegerile parlamentare, în care le mulţumea „pentru susţinere şi gândurile bune” şi îi informa pe cei care îi citeau mesajul că va fi prezent în emisiuni difuzate de două posturi de televiziune locale. De atunci, nimic, pe o pagină apreciată de aproape 1.900 de persoane. Cu siguranţă, cel puţin unul dintre utilizatorii facebook, care au apreciat pagina senatorului, se întreabă ce a mai făcut acesta în ultima săptămână.

Deputaţii, puţin mai activi şi după alegeri

 

Nici deputatul Mihai Weber, deputatul de pe Colegiul 2 nu este cu mult mai breaz decât Dian. Ultima sa postare este tot din data de 10 decembrie, când a transmis un mesaj celor ce l-au votat: „Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea şi voturile acordate şi nu în ultimul rând mulţumesc echipei mele de campanie, care timp de mai bine de o lună mi-a acordat atât sprijinul cât şi încurajarea de care aveam nevoie. Victoria mea este de fapt victoria voastră! Cu respect, Deputat Weber Mihai”. Totuşi, Weber a mai accesat facebook-ul şi după alegeri, extinzându-şi lista de prieteni, dar fiind destul de „zgârcit” la capitolul postări şi comentarii.

Deputatul Vasile Popeangă s-a despărţit de spaţiul virtual, deşi pagina sa este activă în continuare, dar probabil timpul nu-i mai permite să şi posteze ceva.

 

Ponta rămâne aproape de prietenii virtuali

Premierul Victor Ponta, deputatul care a câştigat Colegiului 6 din Gorj continuă să-şi informeze prietenii virtuali cu privire la activităţile sale. Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la alegeri, echipa de consilieri a lui Ponta nu uită nici de spaţiul virtual, continuând să menţină ştafeta sus. Este drept că programul premierului este unul foarte încărcat, astfel că şi postările sunt numeroase. Totuşi, electoratul din Gorj se întreabă şi ce au mai făcut ceilalţi candidaţi, de la alegeri şi până în prezent.

Gorjenii speră ca cei cărora le-au acordat voturile, trimiţându-i direct în Parlamentul României, pe confortabile fotolii de senatori şi deputaţi, să nu-i uite şi să-şi îndrepte atenţia asupra lor, implicându-se în rezolvarea problemelor cu care se confruntă, după ce-şi vor începe activitatea de parlamentari.

Carmina WEBER 

 

 

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.