,,Drumul Regelui” închis până la primăvară!

0
340
transalpina GDM

Traficul rutier pe cea mai înaltă șosea din România, Transalpina, a fost oprit de autorităţi, chiar dacă, teoretic era închis şi până acum din cauza drumului neamenajat care era extrem de periculos, şoferii fără rău de înălţime aventurându-se pe propria răspundere.

Decizia de oprire a circulaţiei a fost luată de Secția de Drumuri Naționale Târg-Jiu și de reprezentanţii Serviciului Public Salvamont Gorj. Motivul este legat de vremea nefavorabilă și de apariția lapoviței și a poleiului. Drumul a fost închis cu parapete pentru ca niciun șofer să nu mai treacă.

Foto: gorjnews.ro
Foto: gorjnews.ro

,,Am blocat accesul pe Transalpina la finele lunii septembrie, acest lucru fiind semnalizat și în Gorj și la Obârșia Lotrului. Am luat această decizie din cauza înrăutățirii vremii”, a declarat miercuri, Ion Tudor, șeful Drumuri Naționale Gorj, potrivit GDD.

În funcţie de starea vremii din fiecare an, şoseaua e deschisă traficului auto între 1 mai şi 1 octombrie, respectiv mai puţin de jumătate de an. Şoseaua este finalizată în proporţie de 80%, fiind una din cele mai scumpe din România.

untitled-2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.