Disctracţie şi voie bună la Logreşti

0
555

Ieri au avut loc Zilele comunei Logreşti şi ca în fiecare an Primăria şi Consiliul Local au organizat un bâlci tradiţional, în satul Mărul, unde au fost prezenţi peste 100 de comercianţi de mici, dulciuri, priduse textile şi de artizanat.
Cu acest prilej a avut loc şi cea de-a III-a ediţie a Festivalului folcloric ,,Hora din Străbuni”. Ion Băluţă a declarat că numele festivalului îşi are originea în horele organizate în localitate în urmă cu ani buni: ,, I-am dat această denumire pentru că la noi în comună cu ani în urmă se făceau acele hore săteşti”.


La ediţia din acest an a Festivalului ,, Hora din Străbuni” au participat interpreţi de muzică populară, tarafuri tradiţionale şi dansatori de pe Valea Amaradiei şi de Ansamblul Folcloric ,,Maria Lătăreţu”, al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu.
La orele 20:00 artiştii de la Doina Gorjului au urcat pe scena ridicată în apropierea primăriei Logreşti şi i-au încântat pe locuitorii din comună, iar la miezul nopţii cerul a fost luminat de un impresionant foc de artificii.
(A.P)

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.