DINU SARARU, ÎN VIZITĂ LA BOIERII GLOGOVENI

0
290

 Sâmbătă, la Cleşnesti în Glogova, Nicolae Dragoş l-a ,,uns”, pentru o zi, cu titlul de boier glogovean pe prietenul său Dinu Săraru, aflat în trecere prin Gorj.

 

 Vizita a fost anunţată încă de săptămâna trecută, ceea ce l-a făcut pe poetul Nicolae Dragoş să acorde o atenţie sporită pregătirii evenimentului făcând târguieli diverse prin Motru, unele ,,dulcegării” având scopul să-l îmbie pe Dinu Săraru şi să-i potolească poftele .

 Doi clasici în viaţă au depănat amintiri, la masa de sub bolta de pe moşia poetului. A fost loc de uimire şi,,pelerinaj” pentru prieteni, vecini şi scriitori. Dinu Săraru a fost nelipsit de bastonul său, despre care circulă zvonul că ar fi de fapt ,,masca şi pretextul” unui stilet din aur masiv pe care îl foloseşte să ,,rupă” sigiliul imperial al multor anotimpuri.

Scriitoarea Ana Ionele ,,răsfăţata boierilor”

 ,,Martorul” special al poetului Nicolae Dragoş a fost scriitoarea Ana Ionele, din mun. Motru, care ,,l-a luat la întrebări” pe Dinu Săraru. Dramaturgul cu sfială boierească a răsfăţat spiritul feminin, acordânu-i exclusivitate şi răspunsuri de pus în ,,rama istoriei literare”. Se poate spune că destinul este răsfăţul unui vis împlinit.

,,Visul oricarui jurnalist este de a realiza interviul carierei sale…eu n-am visat, s-a împlinit pentru că aşa a vrut destinul”, a precizat Ana Ionele.

 

ALEXANDRU PREDA

 

 

 

 

 

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.