Din culisele PNL: Octavian Lupulescu nu poate fi Prefect de Gorj

0
616

De ce se vorbeşte de Lupulescu viitor prefect şi de ce NU va fi!?

    Octavian Lupulescu este numele dat ca sigur de toată presa din Gorj, ca fiind viitorul prefect, în cazul în care PNL va câştiga alegerile din 2016. Singurul care a vorbit despre un posibil prefect, în mod oficial, este copreşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, care a spus că partidul are pe listă 18 liberali care îşi doresc aceasta funcţie. Nimeni nu şi-l asumă pe Lupulescu prefect, din două motive: nu vor să atragă atenţia că au început discuţiile pentru funcţii şi doi, pentru că Lupulescu este un om care poate fi atacat şi contestat, iar cum liberalii vor oameni fără pată, cel mai probabil caută în continuare un prefect.

    Octavian Lupulescu a fost şeful mascaţilor din Gorj,  şi garda de corp a unor oameni importanţi, cum ar fi fostul preşedinte Ion Iliescu. S-a pensionat, iar cel care l-a adus în politică este fostul preşedinte PNL Gorj, Dian Popescu, condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare, senator PNL.

“L-am luat de la Turcineşti din grădină şi l-am adus la partid,“ se exprima Dian Popescu.

Lupulescu contestat de două persoane

    Liberalul Lupulescu este acum secretar general al PNL Gorj, după ce a lipsit de la partid o perioadă îndelungată, deoarece s-a certat cu Dian Popescu, prieteni din copilărie, aşa cum susţin chiar ei. Din cauza certurilor, Lupulescu a plecat de la partid şi s- a întors când Dian Popescu a fost schimbat din funcţie cu Tudor Barbu.       Senatorul este cel care l-a făcut omul lui de încredere, şi a ajuns secretar general al noului PNL. Dian Popescu, îi reproşa în certurile lor, că Lupulescu are o problemă de caracter. Lucru cu care sunt de acord mai mulţi cunoscuţi de-ai liberalului. De asemenea, primarul Ion Ciocea de la Bustuchin, spunea demult, că dacă Lupulescu va ajunge prefect el îşi vada demisia din funcţia de primar.

Liberalul are şanse scăzute să ajungă prefect

    Octavian Lupulescu a jucat în marele PNL ,un rol al omului de echilibru între cele două partide, PNL şi PDL. La un moment dat s-a săturat de acest rol şi a decis să meargă pe cont propriu, cu o gaşcă din partid, în faţa căreia vrea să îşi arate puterile. Din acest motiv are o bilă neagră , se pare, din partea ambilor copreşedinţi. Însă acest lucru arată şi că un om care nu se integrează într- un colectiv, nu are cum să conducă instituţia Prefectului, fără să producă scandaluri. Ar fi a doua oară, când Lupulescu arată că nu este omul de echipă şi de fiecare dată a demonstrat acest lucru în cadrul partidului, cu oameni pe care îi cunoaşte destul de bine.

    Fostul şef al mascaţilor, a mai fost o dată aproape să ajungă prefect, în guvernarea USL. În locul lui a fost numit însă, social democratul, Claudiu Teodorescu, Lupulescu spunând ulterior că Dian Popescu l-a vândut. În replică, senatorul spunea că nu a putut să îl pună prefect din cauza unor probleme pe care le-ar avea.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.