Deputatul Scarlat Iriza față-n-față cu ”noii” colegi de la UNPR

0
525

 

    Astăzi noul membru, de fapt Președintele executiv al UNPR va participa la prima ședință comună de unificare-absorbție a UNPR și PP-DD Gorj.

   Deputatul independent Scarlat Iriza a devenit membru UNPR, a anuntat luni secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici.

    Scarlat Iriza a devenit membru UNPR, după ce până în luna februarie 2015 a fost membru al  PSD. Ulterior, Iriza a devenit deputat independent şi neafiliat,  însă a cochetat cu PSRo, condus de Mircea Geoană. De altfel, Iriza era lider al formaţiunii politice la nivelul judeţului Gorj, însă parlamentarul s-a declarat nemulţumit de modul în care se dezvolta proiectul politic propus de Mircea Geoană.

În prezent, UNPR are 64 de parlamentari. În ciuda acestui fapt, UNPR nu are grup parlamentar separat, membrii acestei formațiuni activează în grupul parlamentar PSD.

Deputatul Iriza : Voi fi prezent la discuții cu cele două organizații, UNPR și PP-DD

Începând cu orele 17.50 la Târgu Jiu va avea loc o ședință comună de unificare-absorbție a celor două formațiuni fostul PP-DD și UNPR.La acestă ședință va participa și noul Președinte executive al UNPR Gorj, deputatul Scarlat Iriza.

Contactat în legătură cu acestă ședință domnul, Scarlat Iriza ne-a declarat că :

” Voi fi prezent la discuții cu cele două organizații, UNPR și PP-DD.Doresc să văd pe cine contez pentru alegerile care se apropie.”

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.