Delapidare de miliarde, arestări, frustrări şi leşinuri

0
246

Casiera LECFU Motru a fost prezentată în ziua de 24 aprilie a.c. de către lucrătorii de poliţie Judecătoriei Motru, instanţă care a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile pentru comiterea infracţiunii de delapidare, întrucât  aceasta şi-a însuşit din gestiune aproape 3 miliarde de lei vechi.

În timpul în care la instanţa de judecată se afla casiera L.P., anchetatorii au reţinut pentru cercetări şi pe contabilul-şef al unităţii. Între atribuţiile acestuia de serviciu şi lipsa din gestiune a casierei existând probabil o legătură de cauzalitate. Tot în acest timp, la sediul unităţii, o angajată a leşinat de emoţii fiind luată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Municipal Motru.

Surse din cadrul Biroului Financiar de Contabilitate al LECFU susţin că la fiecare inventar efectuat, casiera punea sumele de bani însuşite pentru a nu fi depistată de către comisiile de inventariere. O echipă a Corpului de Control al CEO- Divizia Minieră Târgu-Jiu, în prezent, efectuează şi alte verificări la sediul unităţii mai sus menţionate în vederea depistării şi altor nereguli.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.