De ce face PSD colecţie de ziarişi în instituţiile publice!?

0
502

    PSD, cel care administrează judeţul Gorj, dar şi capitala reşedinţă de judeţ, Târgu Jiu, acaparează tot mai mulţi ziarişti. La câteva săptămâni o instituţie publică, anunţă că are un nou purtător de cuvânt, un om din presa locală. Nu ar fi nicio problema, dacă imaginea acestor instituţii s- ar schimba în bine, însă nu e aşa. Ultima achiziţie este făcută de Aparegio.

     Partidul social democrat se lăuda cu crearea unor locuri de muncă, dar cei care au simţit asta au fost o parte dintre angajaţii din presă, care lucrau la ziare aservite pe un salariu mic. Pentru că aveau contact cu conducătorii, au ajuns să obţină un loc de muncă mai sigur şi mai bine plătit, într- o instituţie publică.

12 ziarişti în instituţiile publice

    Cele mai multe plecări din presă au avut loc în ultimii 2 ani. Ultimele două angajări au fost făcute numai în ultimele săptămâni. Cei mai mulţi dintre foştii ziariştii sunt acum la Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu Jiu. Este vorba de Oana Paloş, purtător decuvânt al CJ Gorj, Alin Şipanu şi Ovidiu Popescu, consilierii preşedintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, Corina Belteu, purtător de cuvânt la Prefectura Gorj, Ramona Evulescu, şef serviciu la Evidenţa Populaţiei, George Andreescu la Polaris, Liviu Căpătaru, consilierul primarului Florin Cârciumaru, Lavinia Petriţa purtătorul de cuvânt al primăriei, sora sa, Alexandra Petriţa este purtător de cuvânt al Poliţiei Locale, Alexandra Folcuţ, angajată la Evidenţa Populaţiei, Anca Borduşanu, purtător de cuvânt al PSD Gorj, iar Nicoleta Văduva, cea mai nouă angajată a PSD, este purtătorul de cuvânt al Aparegio.

PSD a lăsat astfel presa din Gorj fără oameni, la propriu.

    Dacă demult puteai să alegi un om din presă pe care să îl angajezi, acum nu mai ai pe cine. Întrebarea ce face PSD cu toţi acesti oameni, rămâne cu un singur răspuns, le plăteşte un salariu, deoarece niciunul nu s- a făcut remarcat prin îmbunătăţirea imaginii  instituţiei la care au ajuns.

ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.