DD le cere banii ,,traseiştilor” din PPDD

0
252

După ce 6 aleşi PPDD au făcut rocada spre PNL sau PC sau au decis să rămână independenţi, Dan Diaconescu începe să rămână fără parlamentari. Înainte de alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, toţi candidaţii din partidul lui Dan Diaconescu au fost nevoiţi să semneze o clauză prin care erau obligaţi să plătească 2 milioane de euro dacă vor migra din partid şi să-şi dea demisia din Parlament.

DD ameninţă: ,,Îi dau în judecată dacă nu plătesc”

Deşi Dan Diaconescu ar fi putut avea 12 miliane de Euro în cont dacă ar fi cerut banii dezertorilor, acesta rămâne la ideea că totul este o înscenare, iar parlamentarii săi au fost trimişi să ,,spioneze” alte partide: ,,Păi de ce să le cer banii când eu ştiu că ei se întorc în partid? Ei au plecat din PPDD că i-am trimis eu să fie spioni pe la alte partide, să vadă ce şi cum merge treaba”.

Dacă totuşi aceştia nu o să se întoarcă sub nicio formă în partid, Dan Diaconescu îi va acţiona în instanţă, le va cere banii şi demisia din Parlament.

„Dacă nu se întorc şi nu vor să plătească, le cerem noi şi dacă nu şi nu, mergem în instanţă, îi dăm în judecată. Normal că are bază juridică, s-au uitat peste ea jurişti de vază, cum e domnul Daniel Fenechiu. Asta e legea noastră anti-migraţia parlamentară”.

Ameninţaţi cu judecată, cei 6 ,,dezertori” din partidul lui Dan Diaconescu nu îşi mai amintesc să fii semnat un astfel de acord în momentul în care au fost puşi pe listele electorale ale PPDD. Mihai Tararache, acum deputat intependent a declarat următoarele pentru gâdnul.info: ,,Nici nu mai ştiu, am semnat atunci mai multe hârtii, în grabă, nici nu m-am uitat. Nu mi-a cerut nimeni niciun ban când am plecat, nu am la cunoştinţă aşa ceva. Cred că e doar can-can”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.